Ajanpaino Oy

Temppelikatu 14
00100 Helsinki

Puhelin 0500 500 054
ajanpaino@ajanpaino.fi

Painotuotteen suunnittelu

Onnistu matkalla ideastasi erottuvaan lopputulokseen

 

Sinun yrityksesi maine ja työsi helpottaminen ovat painotuotteen ja mahdollisten oheispalveluiden suunnittelun lähtökohdat. Alansa parhaat yritykset haluavat kohdata asiakkaansa ja muut sidosryhmänsä ainutlaatuisella tavalla.

Suunnitelmasi viimeistely kannattaa toteuttaa huolella. Siksi autamme suunnittelemaan oikean lopputuloksen yhdessä sinun kanssasi ja helpotamme valintojen tekemistä – sinun ei tarvitse tuntea painoalan teknisiä mahdollisuuksia. Huolehdimme henkilökohtaisesti, että painotuote vaikuttaa halutulla tavalla asiakaskokemukseen ja yrityskuvaan.

Miten suunnitelmasi syntyy ja toteutuu?

Hyvä painotuote – oli se sitten esite, käyntikortti, kutsu, kiitoskirje, juliste, folderi, lomake tai kirjekuori – toteuttaa tavoitteensa ja yllättää kohderyhmäänsä myönteisesti. Luonnollisesti se on myös virheetön ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan, vaikka henkilökohtaisesti toimitettuna.

Toteutamme kanssasi myös erilaiset kokonaisuudet: esimerkiksi asiakastilaisuuteen tarvittavat kutsut suorapostitusratkaisuineen, nimikortit, nimikyltit, ohjelman, somistuksen sekä tilaisuudessa jaettavat materiaalit ja kiitos- tai jälkimarkkinointikirjeen, joka viimeistelee haluamasi mielikuvan. Voit aina olla ylpeä siitä, että lopputulos vastaa sekä asiakkaittesi että omia odotuksiasi.

Ota siis yhteyttä henkilökohtaisesti palvelevaan Kariin!

Tutustu myös painoalan sanastoon sekä tavallisimpiin paperikokoihin sekä kirjekuorikokoihin!

© Ajanpaino 2014. By Vipu

Top