Ajanpaino Oy

Temppelikatu 14
00100 Helsinki

Puhelin 0500 500 054
ajanpaino@ajanpaino.fi

Palvelut ja tuotteet

Varmista painotuoteideallesi erottuva toteutus

 

Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta varmistavat, että ideasi tai tarpeesi jalostetaan tinkimättömästi asiakkaasi ja yrityksesi arvoiseksi painotuotteeksi ja toiminnaksi. Huolehdimme huippulaatuisten painotuotteiden yksilöllisestä suunnittelusta, valmistelusta, tarkasta toteutuksesta, viimeistelystä sekä toimituksesta mahdollisimman mutkattomasti ja lähellä sinua.

Kerro minkälaisen tunteen ja mielikuvan haluat herättää, tai mihin käyttötarkoitukseen ideoitu painotuote tulee – löydämme yhdessä varmasti oikeanlaisen ratkaisun ja toteutamme sen juuri sinun tarvitsemaasi tilanteeseen sopivalla tavalla. Tutustu tuotevalikoimaamme!

Toteutamme vaativatkin Offset- ja Digipainotyöt viimeistelyineen joustavasti ja kohtuuhintaan keskellä Helsinkiä. Tarvittaessa autamme myös painotuotteesi sisällön suunnittelussa tai hiomisessa. Toteutamme myös muut yrityskuvaa rakentavat palvelut – esimerkiksi erityistoimitukset ja tilaisuuksien somistukset.

Jos sinulla on jo toteutusta vaille valmis painoaineisto, varmistathan että se on toteutettu seuraavasti: aineistovaatimukset.

© Ajanpaino 2014. By Vipu

Top