Ajanpaino Oy

Temppelikatu 14
00100 Helsinki

Puhelin 0500 500 054
ajanpaino@ajanpaino.fi

Painotuote luo arvoa

Panosta painotuotteesi erottuuvuuteen – se huomataan

 

Yrityksesi maine on yksityiskohtien summa. Siihen vaikuttaa kaikki mitä teette – miten sen teette – sekä miltä se asiakkaistanne näyttää ja tuntuu. Asiantuntijaorganisaatioiden yrityskuvaa rakennetaan joka päivä monella tasolla. Sinun ideasi on lähtökohta erottuvan lopputuloksen tuottamiselle.

Yksi konkreettisimmista tavoista jäädä asiakkaan mieleen on viimeistelty tapa toteuttaa ja käyttää erilaisia painotuotteita. Kun tämä tapahtuu laadukkaasti ja sopivasti annosteltuna asiakassuhteen eri vaiheissa, pohja henkilökohtaiselle kanssakäymiselle syntyy luontevasti ja vaivattomasti.

Miten rakennat mieleenpainuvan elämyksen?

Kyseessä voi olla vaikkapa yrityksellesi tärkeä tilaisuus tai asiakkaiden säännöllinen huomioiminen pidemmällä aikavälillä. Kokonaisvaikutelma syntyy yksityiskohdista: esimerkiksi persoonallinen kutsu, saate ja edustava esite tai tilaisuus, johon tarvitset suorapostitusratkaisun, tilaisuuden nimikortit, ohjelman, esiintyjien nimikyltit sekä kiitos- tai jälkimarkkinointikirjeen, joka viimeistelee haluamasi mielikuvan.

Sama pätee myös muihin tärkeisiin sidosryhmäsuhteisiin: olipa kyseessä alasi vaikuttajat, yhteistyökumppanit tai oma henkilöstösi, ajatuksella toteutettu painotuote vaikuttaa ja se huomataan. Siksi sen suunnitteluun ja viimeistelyyn kannattaa valita ammattilainen, joka pystyy nopeasti ymmärtämään ja täydentämään omia ideoitasi ja sparraamaan kanssasi ratkaisun, jonka toteuttaminen sujuu sinua turhaan vaivaamatta. Kysy lisää Karilta!

© Ajanpaino 2014. By Vipu

Top