Ajanpaino Oy

Temppelikatu 14
00100 Helsinki

Puhelin 0500 500 054
ajanpaino@ajanpaino.fi

Tuotteet

Käyntikortit

Käyntikortit kuvastavat yrityksen imagoa ja toimintaa. Eri materiaalivalinnoilla ja jälkikäsittelyillä voit luoda yrityksellesi viimeistellyt käyntikortit. Toimitamme kortit nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla.

Kutsukortit

Yrityksen lähettämät kutsukortit luovat yrityksen imagoa ja kuvaavat sen toimintaa. Eri materiaalivalinnoilla ja jälkikäsittelyillä voit luoda yrityksellesi viimeistellyt kutsut. Toimitamme ne nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla, myös postitettuina tai perille toimitettuina.

Lomakkeet

Kauttamme tilaat vaivattomasti myös erilaiset lomakkeet. Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Kirjekuoret

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kooltaan ja materiaaliltaan erilaisia kirjekuorivaihtoehtoja.

Esitteet

Markkinoinnin esitteet ja erilaisten tapahtumien, koulutustilaisuuksien ynnä muiden sidosryhmätilaisuuksien materiaalit saat nopeasti ja laadukkaasti toteutettuna. Valittavanasi on myös useita jälkikäsittelyvaihtoehtoja joilla viimeistelet upean lopputuloksen.

Julisteet

Teetä persoonalliset, tyylikkäät ja laadukkaat julisteet yrityksen markkinoinnin tueksi, omaksi iloksi tai lahjaksi ystävälle. Vaativaa käyttöä varten julisteen voi suojata kestävällä laminoinnilla ja pohjustaa kapalevylle. Valinnassa sinua auttaa Ajanpainon ammattitaitoinen henkilökunta.

Folderit

Foldereissa oikeiden materiaalien ja mitoitusten käyttö yhdistettynä esimerkiksi tarkasti harkittuihin tehokeinoihin on ensiarvoisen tärkeää, varsinkin kun suunnitellaan hyvin erilaisiin tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja ilman että kustannukset karkaavat käsistä.

Vuosikertomukset

Vuosikertomukset saat aina luotettavasti ja nopeasti toimitettuna. Ota yhteyttä.

Asiakaslehdet

Lehden viimeistelty ulkoasu syntyy painossa. Korkeatasoinen painotekniikka varmistaa laadukkaan sekä virheettömän painojäljen. Valitsemillasi materiaaleilla vaikutat lehden lopputulokseen ja viimeistelet tuotteen ja sen luoman vaikutelman.

© Ajanpaino 2014. By Vipu

Top